Bramborové knedlíky s krupicí II.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 671 kcal
 - Sacharidy 134 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 515 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 64.3 mg
 - Draslík 429.5 mg
 - Vláknina 11012 mg
 - Vitamín A 11012 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory prolisujeme. Mouku smícháme s krupicí, posypeme prolisované brambory, osolíme, vejce spojíme.
 - 
                                2
Žemle nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Vychladlé zapracujeme do těsta.
 - 
                                3
Z těsta vytvoříme podlouhlé knedlíky a vaříme v osolené vodě 20 minut.