Brambory s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 472 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 507.7 mg
 - Draslík 436 mg
 - Vláknina 3389 mg
 - Vitamín A 3389 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory nakrájíme na kolečka, opečeme na pánvi na másle, přidáme jemně nakrájený salám, kmín a zalijeme rozkvedlanými osolenými vejci se třemi lžícemi mléka. Necháme ztuhnout jako omeletu.
 - 
                                2
Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.