Brambory zapečené se škvarky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 604 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 349 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 19.4 mg
 - Draslík 758.7 mg
 - Vláknina 8789.8 mg
 - Vitamín A 8789.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory nakrájíme na tenká kolečka a opečeme je na pánvi na části sádla.
 - 
                                2
Zbylým sádlem vymažeme pekáč, na dno poklademe brambory, posypeme je škvarky, osolíme, mírně opepříme a vrstvy opakujeme. Vrchní vrstvu tvoří brambory.
 - 
                                3
Vše zalijeme vývarem a pokrm zapečeme v silně vyhřáté troubě.