Jelení guláš se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 854 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 140.4 mg
 - Draslík 979.7 mg
 - Vláknina 7968.3 mg
 - Vitamín A 7968.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, květák rozebereme na malé růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, omytou cuketu na kostičky.
 - 
                                2
V hrnci rozpustíme sádlo, osmahneme na něm cibuli, přisypeme kostky masa, osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a podusíme aspoň hodinu.
 - 
                                3
Přidáme mrkev, podusíme 10 minut, přisypeme růžičky květáku, cuketu a dodusíme.
 - 
                                4
Guláš podáváme s vařeným bramborem.