Pečené žebírko s párky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 795 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 178 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 132.7 mg
 - Draslík 357.6 mg
 - Vláknina 108.7 mg
 - Vitamín A 108.7 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žebírka na kraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji spolu s párky nakrájenými na kolečka.
 - 
                                2
Žebírka i párky vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
 - 
                                3
Zalijeme vodou, zaprášíme paprikou, přidáme několik kapek worcesteru a povaříme.
 - 
                                4
Rozdělíme na talíře, žebírka poklademe párky a přelijeme výpekem.