Játrový kabáb
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 529 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 30 g
- Sodík 415 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 782.5 mg
- Draslík 759.8 mg
- Vláknina 4700.2 mg
- Vitamín A 4700.2 mg
- Vitamín B6 1.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 101.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 86.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná játra nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi citronové šťávy a chilli koření asi 2 hodiny. 
- 
                                2Játra napícháme na jehly a grilujeme za stálého potírání rozpuštěným máslem. Nakonec je osolíme. 
- 
                                3Podáváme s chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        