Bramborák s feferonkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 259 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 1059.3 mg
 - Vláknina 12660.2 mg
 - Vitamín A 12660.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. V míse je promícháme s vejci, moukou, solí a pepřem. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a očištěné, na kolečka nakrájené feferonky a vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a postupně do něj vkládáme po lžícíh bramborové těsto. Bramboráky smažíme po každé straně asi 4 minuty dokřupava. Po upečení udržujeme bramboráky teplé.
 - 
                                3
Před podáváním pokrm ozdobíme lístky estragonu.