Kuřecí prsíčka s lusky sladkého hrášku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 354 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 207 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 95.3 mg
 - Draslík 671.3 mg
 - Vláknina 5720.4 mg
 - Vitamín A 5720.4 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.1 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šalotku oloupeme a nasekáme na kostičky. Hnědé žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso nakrájíme na tenké nudličky.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej a máslo, přidáme šalotku, žampiony a dusíme 5 minut, až získají barvu.
 - 
                                3
Přidáme maso a opékáme za stálého míchání 5 minut, vložíme 1 balení mražených lusků cukrového hrášku, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Vmícháme smetanu, prohřejeme, ale už nevaříme. Přidáme nasekanou petrželku, dochutíme dle potřeby a podáváme.