Medová jablka pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 222 mg
 - Vláknina 8175 mg
 - Vitamín A 8175 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a do otvorů rozdělíme med a skořici.
 - 
                                2
Jablka urovnáme na máslem potřený alobal, zabalíme a upečeme v horké troubě.
 - 
                                3
Měkká jablka vybalíme z alobalu, upravíme na talířky, mírně pocukrujeme a posypeme plátky mandlí.