Potápky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 18.2 mg
 - Draslík 47.2 mg
 - Vláknina 1540 mg
 - Vitamín A 1540 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny suroviny kromě vanilkového cukru smícháme v těsto, utvoříme z něj kouli a asi na dvě hodiny ji ponoříme do studené vody.
 - 
                                2
Poté vyjmeme, rozválíme na tenký plát, rozkrájíme na proužky asi centimetr široké a pět centimetrů dlouhé a omotáme kolem prstu, abychom vytvořili prstýnky. Poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 180C dozlatova.
 - 
                                3
Ještě horké potápky obalujeme ve vanilkovém cukru.