Vepřová s anglickou slaninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 565 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 41 g
- Sodík 280 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 145.2 mg
- Draslík 814.6 mg
- Vláknina 1826.5 mg
- Vitamín A 1826.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Osolíme maso, prošpikujeme anglickou slaninou, česnekem a cibulí nakrájenou na čtvrtky. Potřeme olejem a pokmínujeme. 
- 
                                2Do pekáče nalijeme 3 lžíce oleje a zbylou cibuli osmahneme. 
- 
                                3Vložíme maso a dáme péct do trouby. Podléváme horkou vodou a maso obracíme. 
- 
                                4Hodinu pečeme, maso vyjmeme a do výpeku přilijeme vodu. 
- 
                                5Nakonec šťávu zahustíme moukou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        