Brülée z míchaného ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 26 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 24.1 mg
 - Draslík 305.4 mg
 - Vláknina 6950 mg
 - Vitamín A 6950 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 473.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozdělíme rovnoměrně jahody, maliny, třešně, černý a červený rybíz do čtyř malých ohnivzdorných misek.
 - 
                                2
Smícháme jogurt se smetanou a s vanilkovou esencí a důkladně promícháme. Naneseme směs na ovoce, abychom ho zcela zakryli.
 - 
                                3
Troubu předehřejeme.
 - 
                                4
Třtinovým cukrem posypeme každou porci a dáme na 3 minuty do trouby, dokud se cukr nerozpustí a nezačne karamelizovat.
 - 
                                5
Necháme chvilinku odstát a podáváme teplé.