Bazalkový ocet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 12 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 42.5 mg
 - Vláknina 63.5 mg
 - Vitamín A 63.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do lahve s jablečným octem vložíme opláchnuté lístky bazalky. Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a přidáme ho do lahve.
 - 
                                2
Lahev uzavřeme, necháme na teplém místě v kuchyni.