Zámecké toasty s vepřovými játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 2605 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 135.7 mg
 - Draslík 928.4 mg
 - Vláknina 16826.6 mg
 - Vitamín A 16826.6 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky veky opečeme nasucho na plechu v troubě, poté je mírně potřeme máslem.
 - 
                                2
Na zbylém másle orestujeme omytá, na nudličky pokrájená játra spolu s plátky žampionů. Směs ochutíme hořčicí, pepřem a solí, navršíme ji na plátky veky, poklademe nakrájenými cibulkami a posypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                3
Toasty zapečeme v horké troubě, ihned podáváme.