Kuřecí řízečky s tatarkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 672 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 291 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 177.8 mg
 - Draslík 777.5 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchnuté kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme je do pekáče a naskládáme na ně kuřecí řízky.
 - 
                                2
Zalijeme je tatarskou omáčkou a dáme plátky eidamu.
 - 
                                3
Pekáč přikryjeme a dáme péct na 250 stupňů.
 - 
                                4
Před koncem pečení sundáme poklici.