Bramborová rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 224 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 826 mg
 - Vláknina 10000 mg
 - Vitamín A 10000 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Vložíme do hrnce s vařící osolenou vodou a uvaříme doměkka.
 - 
                                2
Uvařené brambory scedíme a prolisujeme lisem na brambory přímo na talíře. Pokapeme rozehřátým máslem a podáváme jako přílohu k masu.