Vrstvené hovězí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 66 mg
 - Draslík 470.2 mg
 - Vláknina 1217.5 mg
 - Vitamín A 1217.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme nasekanou cibuli, jemně nasekaný česnek, BBB kapary a nasekanou petržel. Dáme stranou.
 - 
                                2
Nalijeme do hrnce 2 lžíce olivového oleje. Vyskládáme na dno hrnce vrstvu masa nakrájeného na jemné proužky a na něj vyskládáme směs cibule. Střídáme i dál vrstvy hovězího a cibule, zakončujeme cibulí. Nahoru nalijeme zbývající lžíci olivového oleje a přikryjeme hrnec pokličkou.
 - 
                                3
Vaříme na mírném ohni, dokud maso nezměkne, asi 1 hodinu.