Italské těstoviny Casarecce s pastou z avokáda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 562 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 679 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 61.8 mg
 - Draslík 358.7 mg
 - Vláknina 4745 mg
 - Vitamín A 4745 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77.2 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a v ní uvaříme těstoviny (Cassarecie) podle návodu na sáčku. Papriky zelenou, žlutou a červenou nakrájíme na tenké kolečka. Cherry rajčata rozpůlíme, parmezán jemně nastrouháme.
 - 
                                2
Ve velké pánvi na rozehřátém oleji orestujeme všechny papriky doměkka. Zalijeme je smetanou a na mírném ohni za občasného míchání pomalu povaříme tak dlouho, aby smetana zhoustla. Potom přidáme pastu z avokáda (guacamole) a dobře promícháme. Přimícháme uvařené nudle, vše dobře promícháme, vmícháme cherry rajčata, dobře je zahřejeme s ostatními surovinami. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem, podle vlastní chutě dochutíme solí.
 - 
                                3
Hotové jídlo rozdělíme na talíře a ihned podáváme.