Čevapčiči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 823 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 45.8 mg
 - Draslík 180.1 mg
 - Vláknina 1552.4 mg
 - Vitamín A 1552.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně je umeleme s polovinou dávky cibule a mírně osolíme. Přidáme pepř a mletou papriku, směs dobře promícháme a rozdělíme na 30 dílků.
 - 
                                2
Z dílků tvarujeme válečky stejně veliké a v horkém oleji je opečeme dozlatova.
 - 
                                3
Při podávání čevepčiči přeléváme zbylým výpekem, obkládáme dávkou jemně nakrájené cibule a hořčicí.