Vepřové ovarové koleno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 640 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 1567 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 16.2 mg
 - Vláknina 393 mg
 - Vitamín A 393 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
 - 
                                2
Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme.
 - 
                                3
Při podávání maso krájíme přes vlákno.