Kapání do polévky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 23 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 78 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 19.4 mg
 - Vláknina 36 mg
 - Vitamín A 36 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce si rozšleháme se solí a moukou v hrnečku.
 - 
                                2
Vymícháme si těsto řidší, které poté necháme chvilku odstát, aby nám zhoustlo.
 - 
                                3
Hotové těsto rozléváme přes vidličku po povrchu vařící polévky.
 - 
                                4
Kapání musíme nechat povařit 5 min.
 - 
                                5
Pokud kapání chceme větší množství, můžeme jej nastavit vodou a přisypat více mouky.