Yorkshireský pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 846 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 647 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 302.5 mg
 - Draslík 161 mg
 - Vláknina 6930 mg
 - Vitamín A 6930 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1862.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a necháme rozpustit na středním ohni. Poté s ní vytřeme formu na 6 muffinů. Zbytek tuku procedíme a dáme vychladit.
 - 
                                2
Mouku smícháme s 1/2 lžičky soli. Přidáme našlehané vejce, tuk ze slaniny a nakonec mléko. Těsto rozdělíme do formiček na muffiny a pečeme na střední liště trouby předehřáté na 220 °C cca 15 minut. Pudink musí zhnědnout. Vyklopíme a ihned podáváme.