Pasta Caprese s olivami a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 766 kcal
 - Sacharidy 101 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 836 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 49.4 mg
 - Draslík 507.3 mg
 - Vláknina 6172.3 mg
 - Vitamín A 6172.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.7 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě tzv. na skus, slijeme a promícháme se 2 lžícemi olivového oleje.
 - 
                                2
Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, mozzarellu nakrájíme na větší kousky. Olivy rozpůlíme, oloupaný česnek nadrobno nasekáme.
 - 
                                3
K těstovinám přidáme mozzarellu a rajčata a vše dobře promícháme s olivami a bazalkou nakrájenou na proužky. Přidáme 2 lžíce olivového oleje, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Pokrm podáváme ozdobený lístky bazalky.