Pstruh Cléopatre
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 455 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 108.5 mg
 - Draslík 614.6 mg
 - Vláknina 1168 mg
 - Vitamín A 1168 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čtyři půlky pstruha vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme z obou stran na 120 g másla.
 - 
                                2
Oloupeme salátové okurky, nakrájíme na kolečka, osolíme a opečeme na 80 g másla.
 - 
                                3
Půlky pstruha položíme na talíře, obložíme je plátky opečené okurky a podáváme posypané sekanou petrželkou.