Ryba s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 516 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 203 mg
 - Draslík 1177.5 mg
 - Vláknina 3289.8 mg
 - Vitamín A 3289.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme a osolíme rybu. Omyjeme, spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme na plátky. Oloupeme a na plátky nakrájíme cibuli.
 - 
                                2
Vymažeme zapékací mísu máslem.
 - 
                                3
Rozehřejeme na pánvi máslo a osmahneme porce ryby po obou stranách. Přendáme je do zapékací mísy.
 - 
                                4
Na zbytku másla na pánvi opečeme cibuli a položíme na porce ryby.
 - 
                                5
Na cibuli rozložíme rajčata, osolíme, opepříme a zalijeme zakysanou smetanou.Ve vyhřáté troubě 25 minut zapékáme a podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.