Vaječná pánev se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 441 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 492.8 mg
 - Draslík 418 mg
 - Vláknina 6205.5 mg
 - Vitamín A 6205.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.5 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na rozehřátém másle necháme za stálého míchání zesklovatět očištěnou, na kousky nakrájenou jarní cibulku. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, okapaný hrášek a dusíme ještě 2 minuty. Vejce rozmícháme vidličkou a zalijeme jimi zeleninu v pánvi. Osolíme, opepříme a vejce necháme srazit, aby bílek byl pevný. Vejce nemícháme.
 - 
                                2
Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.