Kapustové listy plněné zvěřinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 129.8 mg
 - Draslík 1393.6 mg
 - Vláknina 12563.4 mg
 - Vitamín A 12563.4 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 308 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 175°C. Umleté maso ze zvěřiny vložíme do mísy.
 - 
                                2
Pórek očistíme, nakrájíme na kroužky. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nasekáme. Vše osmažíme na 2/3 másla a přidáme k mleté zvěřině.
 - 
                                3
Maso prohněteme s bílým vínem, brusinkami, bylinkami, vejcem, chilli kořením a solí. Hmotu rozdělíme na kapustové listy, vytvarujeme kuličky a vložíme je do vymaštěné nákypové formy.
 - 
                                4
Zalijeme vývarem a pod pokličkou pečeme při 160°C asi 20 minut.