Vepřový plátek v mléce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 196 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 159 mg
 - Vláknina 1000 mg
 - Vitamín A 1000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2536.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opečeme nasucho. Podlijeme mlékem a zvolna dusíme.
 - 
                                2
Šťáva má být mírně zahoustlá, zlatožlutá.
 - 
                                3
Nakonec do pokrmu přidáme podušené žampiony a kousek másla.