Segedínský guláš z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 111.7 mg
 - Draslík 166.6 mg
 - Vláknina 3325.4 mg
 - Vitamín A 3325.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3212.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na menší kousky. Na polovině sádla zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme maso, osmahneme, osolíme, přidáme koření a dusíme.
 - 
                                2
Podlijeme horkou vodou a dusíme dopoloměkka.
 - 
                                3
Ze zbytku sádla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme, důkladně jí promícháme a přidáme k masu. Zelí překrájíme a přidáme k masu, dle potřeby podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Nakonec vmícháme prolisovaný česnek a rozmíchanou smetanu. Dochutíme cukrem a podáváme s knedlíky nebo chlebem.