Vaječné bílky s brynzou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Rajčata
  • 100 g Sýr Brynza
  • 4 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 410 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 276 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 734.8 mg
  • Vláknina 4800 mg
  • Vitamín A 4800 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé vaječné bílky usmažíme na teflonové pánvi. Vmícháme brynzu a ihned podáváme.

  • 2

    Pokrm doplníme nakrájenými rajčaty (nebo salátovou okurkou.)

Komentáře k receptu