Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 633 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 87 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 127.7 mg
 - Draslík 1295.9 mg
 - Vláknina 19782 mg
 - Vitamín A 19782 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 87.4 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme brambory a uvaříme je ve slupce. Současně dáme vařit mrkev, brokolici a uzené maso.
 - 
                                2
Po vychladnutí brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Uvařenou mrkev a uzené maso nakrájíme na kostičky, pokrájíme brokolici, na plátky nakrájíme cibuli a nasekáme zelenou petrželku. Všechny připravené suroviny smícháme a dáme zapéct v zapékací formě vymazané olejem.
 - 
                                3
Po zapečení zalijeme vejcem rozšlehaným v mléce, zasypeme strouhaným sýrem a znovu zapečeme.