Rýžový nákyp s tvarohem a broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 715 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 430 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 95 g
 - Cholesterol 159.7 mg
 - Draslík 306.4 mg
 - Vláknina 6730 mg
 - Vitamín A 6730 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme kaši z mléka, rýže a špetky soli.
 - 
                                2
Po vychladnutí do kaše vmícháme žloutek umíchaný s cukrem, prolisovaným tvarohem a máslem.
 - 
                                3
Vmícháme sníh ušlehaný z bílku.
 - 
                                4
Vložíme do olejem vymazané formy. Poklademe půlkami broskví a upečeme ve středně vyhřáté troubě ve vodní lázni.