Jablkovo-hruškový jogurt

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Lněné semínko
  • 300 g Jogurt nízkotučný
  • 10 ml Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Sacharin
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 112 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 583.5 mg
  • Vláknina 11250 mg
  • Vitamín A 11250 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.

  • 2

    Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.

  • 3

    Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.

Komentáře k receptu