Listový salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 366 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 595.7 mg
 - Draslík 248.1 mg
 - Vláknina 9163.5 mg
 - Vitamín A 9163.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný salát omyjeme a osušíme.
 - 
                                2
V salátové míse umícháme zálivku z oleje, octa, soli a pepře. Přidáme salát, natrhané lístky z estragonu a vyloupané krevety. Vše promícháme.
 - 
                                3
Vejce uvaříme ve vroucí vodě naměkko (asi 5 minut.) Opatrně je oloupeme a položíme na salát.