Mexický steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 748 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 379.2 mg
 - Vláknina 3840 mg
 - Vitamín A 3840 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme mleté maso s částí mexického koření. Ze směsi tvarujeme kuličky, které zprudka opečeme na pánvi potřené olejem tak, aby zezlátly, ale nevysušily se.
 - 
                                2
Na jiné pánvi zvolna podusíme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata s mexickým kořením. Vznikne hustá omáčka, kterou přelijeme masové kuličky.
 - 
                                3
Ihned podáváme.