Tataráček z krevet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 290 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 131.3 mg
 - Draslík 28.7 mg
 - Vláknina 685.1 mg
 - Vitamín A 685.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme majonézu s nasekaným koprem.
 - 
                                2
Předem uvařené, vyloupané krevety nakrájíme na větší kousky, přidáme do majonézy a přisypeme mletou papriku. Vše promícháme a mírně opepříme.