Broskvová marmeláda s pomeranči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 65 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 65 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 300.4 mg
 - Vláknina 5520 mg
 - Vitamín A 5520 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Dužinu nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce.
 - 
                                2
Omytou meduňku (10 lístků) nasekáme. Kůru z jednoho pomeranče nastrouháme a z obou plodů vymačkáme šťávu. Vše přidáme do hrnce s broskvemi a promícháme.
 - 
                                3
Vsypeme želírovací cukr a vše za stálého míchání vaříme 3 minuty. Marmeládu ihned plníme do vyvařených sklenic. Dobře uzavřeme a na 5 minut obrátíme dnem vzhůru.