Povidla z čerstvých rynglí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 187 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 69 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 93.7 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Použijeme zralé až přezrálé ryngle. Důkladně je omyjeme, odstraníme stopky, vypeckujeme a vložíme do hrnce. Povaříme do zhoustnutí.
 - 
                                2
Poté přisypeme cukr a dál vaříme, až jsou povidla zcela hustá. Horká rozdělíme do čistých sklenic, po vychladnutí uzavřeme a uložíme na temném a suchém místě.