Lečo bez vody a chemie

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 2 kg Rajčata
  • 2 kg Paprikové lusky čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 94 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 12 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 878 mg
  • Vláknina 4800 mg
  • Vitamín A 4800 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 211.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme rajčata, papriky zbavíme jader, očistíme.

  • 2

    Nakrájíme rajčata na kostičky, papriky na proužky.

  • 3

    Na zavařování použijeme menší sklenky, které vypláchneme.

  • 4

    Plníme je střídavě rajčaty a paprikami.

  • 5

    Při plnění stlačujeme, zeleninu naplníme až po okraj a zavíčkujeme.

  • 6

    Sterilujeme.

Komentáře k receptu