Lahodný krém z tofu a jogurtu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Hroznové víno
  • 360 g Sýr sójový - Tofu
  • 100 ml Smetanový jogurt z Valašska
  • 1 ks Vanilkový lusk
  • 2 polévková lžíce Kakao - prášek
  • 4 polévková lžíce Ořechy Kešu
  • 6 polévková lžíce Med akátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 459 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 291.9 mg
  • Vláknina 14444 mg
  • Vitamín A 14444 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mixéru dáme nakrájený na kostičky tofu sýr, vychlazený bílý jogurt, kakao, akátový med a zrníčka z celého vanilkového lusku. Směs mixujeme tak dlouho, až je krém hladký a hustý.

  • 2

    Naplníme poháry, ozdobíme je omytým hroznovým vínem, posypeme pokrájenými kešu oříšky a servírujeme.

Komentáře k receptu