Vařená cibule

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 8 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 313.3 mg
  • Vláknina 7049.8 mg
  • Vitamín A 7049.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme a uvaříme ve větším množství osolené vody. Necháme okapat.

  • 2

    Připravené cibule rozpůlíme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a pokapeme olejem.

  • 3

    Podáváme k vařenému masu a k rybám.

Komentáře k receptu