Paprikový ocet

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Paprika červená
  • 1 l Ocet bílý vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 73 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 158.3 mg
  • Vláknina 3150 mg
  • Vitamín A 3150 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 95.8 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky vyčistíme, omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do láhve.

  • 2

    Zalijeme je vinným octem, přikryjeme a necháme 7 - 10 dní vylouhovat.

  • 3

    Přefiltrovaný paprikový ocet nalijeme do menších lahviček a uložíme.

Komentáře k receptu