Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 148 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 13 g
- Sodík 133 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 163.6 mg
- Draslík 103 mg
- Vláknina 1239.3 mg
- Vitamín A 1239.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso ze sklenice dáme do mísy, přidáme majonézu a lehce pomačkáme šťuchadlem na brambory. 
- 
                                2Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. 
- 
                                3Do rozmačkaného masa lehce vmícháme nakrájená vejce, cibuli, opepříme a podle potřeby můžeme i osolit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        