Tvarohový srnčí hřbet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 23.8 mg
 - Draslík 28.7 mg
 - Vláknina 1066 mg
 - Vitamín A 1066 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.
 - 
                                2
Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.
 - 
                                3
Necháme vychladnout.
 - 
                                4
Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.
 - 
                                5
Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.
 - 
                                6
Dáme broskve a zalijeme zbytkem.
 - 
                                7
Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.