Hrušková náplň do závinu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 800 g Hrušky
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • 5 polévková lžíce Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1259 kcal
  • Sacharidy 186 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 255 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 186 g
  • Cholesterol 48 mg
  • Draslík 1174.1 mg
  • Vláknina 66333.6 mg
  • Vitamín A 66333.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 46.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrušky oloupeme a nastrouháme nebo nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Smícháme je s cukrem, strouhankou, nastrouhanými ořechy, skořicí a rozehřátým máslem. Vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu