Bílé máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 2 ks Cibule perlová
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 792 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 83 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 110 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulky nakrájíme najemno. Lžíci octa smícháme s 1 lžíci vody, vmícháme cibulky a vaříme, až se tekutina téměř vyvaří.

  • 2

    Potom přidáme ještě 1 lžíci vody a necháme na mírném ohni. Po částech přidáváme máslo a rozmícháváme, až vznikne bílý krém.

Komentáře k receptu