Tvaroh po provensálsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh jemný
  • 100 g Olivy nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 130 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 448 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 56.9 mg
  • Vláknina 2689.8 mg
  • Vitamín A 2689.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse umícháme mírně osolený tvaroh s rozmačkanými olivami, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou pažitkou. Opepříme a dobře rozmícháme.

  • 2

    Utřený tvaroh v servírovací míse pokapeme olejem tak, aby se na povrchu utvořila slabá vrstvička oleje.

  • 3

    Necháme odpočinout v chladu 1 den.

Komentáře k receptu