Rajský kečup

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 200 g Rajčata
  • 80 g Sůl
  • 150 g Cukr krupice
  • 15 g Skořice celá
  • 250 ml Ocet jablečný
  • 2 ks Bobkový list
  • 10 ks Nové koření celé
  • 3 ks Hřebíček
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 68 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 2587 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 93.5 mg
  • Vláknina 2583.2 mg
  • Vitamín A 2583.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme a vykrojíme stopky. Oloupeme cibuli. Rajčata a cibuli nakrájíme nahrubo a spolu s ostatními přísadami necháme nezakryté vařit 40 minut. Protřeme jemným sítem a vaříme bez pokličky dalších 25-35 minut dohusta.

  • 2

    Horký kečup plníme do lahví.

Komentáře k receptu