Rokfórové fondue

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 200 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 200 ml Víno bílé
  • 30 ml Sherry brandy
  • 3 kávová lžička Solamyl
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 508 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1482 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 104.3 mg
  • Draslík 304.8 mg
  • Vláknina 31.2 mg
  • Vitamín A 31.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do nádoby na fondue dáme sýr, nastrouhanou nivu, víno, třešňovici, škrob, muškátový oříšek a sůl.

  • 2

    Roztavíme, podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu