Rybí vývar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1499 kcal
- Sacharidy 195 g
- Tuky 382 g
- Sodík 388076 mg
- Bílkoviny 121 g
- Uhlovodany 184 g
- Cholesterol 330 mg
- Draslík 5502.8 mg
- Vláknina 153217 mg
- Vitamín A 153217 mg
- Vitamín B6 2.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 156.9 mg
- Vitamín E 5.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 82.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce dáme vodu,rybí odřezky/hlava,kosti,kůže/,všechnu zeleninu,cibuli,bobkový list,hrubou sůl a pepř,víno.Přivedeme do varu,snížíme teplotu a vaříme 10 minut.Z povrchu pravidelné odstraňujeme vodu děrovanou naběračkou.Vývar přecedíme a používáme do uvedených receptů.